GTA Online brengt een nieuw verhaal voor Franklin én Dr. Dré

News
donderdag, 09 december 2021 om 9:00
gta online teamf1631115245
Er komt binnenkort een nieuwe update aan voor GTA Online. In deze update krijgen we te maken met een oude bekende, namelijk Franklin uit het verhaal van Grand Theft Auto V. We zien hoe hij eraan toe is jaren na de gebeurtenissen van het verhaal. Dit is te lezen in een blogpost van Rockstar.
De nieuwe update is ook wel een verhaal expansie te noemen, alleen spelen we niet als het personage Franklin, maar als ons eigen personage uit GTA online. We komen er dus ook achter wat er allemaal met Franklin is gebeurd na het einde van GTA 5.

Wat is er met Franklin gebeurd?

Rockstar laat weten dat Franklin groot is geworden in de muziekindustrie. Hij werkt voor verschillende rijke artiesten en heeft een heel team verzameld. Op een gegeven moment zullen de paden van Franklin dus gaan kruisen met je GTA online personage en leer je al deze personages rondom Franklin kennen. We zullen zeker ook wel een aantal missies voor Franklin moeten uitvoeren.
Hoewel Rockstar al wel een beetje uitlegt wat het verhaal zal zijn, weten we nog niet wat er precies allemaal te doen zal zijn aan missies en of er ook goed geld kan worden verdiend. Daar komen we snel genoeg achter op 15 december, de datum waarop de update beschikbaar zal zijn.
Naast Franklin komt ook Dr. Dre naar de game. Al eerder zei Snoop Dogg dat Dr. Dre werkte aan een project van Rockstar. Toen was het nog niet duidelijk waar dit precies over ging. Er werd bijvoorbeeld gedacht dat het voor de nieuwe GTA 6 was of gewoon voor nieuwe nummers voor de radiostations.