Nedgame gaat los met dikke sale op PS5, PS4, Switch en Xbox games

News
maandag, 13 december 2021 om 11:00
far cry 6 headerf1635340846
Iedereen die nog cadeaus moet inkopen voor de feestdagen kan nu zijn of haar slag slaan. Nedgame is namelijk begonnen met een dikke sale, waarbij er veel PS5, PS4, Switch en Xbox games worden verkocht met flinke korting.
Aan het einde van het jaar wordt er veelal uitgekeken naar Black Friday als het gaat om dikke deals rondom games, TV, laptops en andere producten. Maar de Amerikaanse feestdag is zeker niet het enige moment waarop webshops los gaan met aanbiedingen voor het einde van het jaar.

Kerst sale van start bij Nedgame

Zo is Nedgame nu begonnen met een sale voor de feestdagen, waarbij je kan profiteren van veel korting op PS5, PS4, Switch en Xbox games. Ben je dus nog op zoek naar een prachtig cadeau voor een vriend, geliefde of familielid - of wil je simpelweg je eigen game-collectie aanvullen - dan kan je nu je slag slaan bij de Nederlandse winkel. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals heeft Nedgame nog veel meer aanbiedingen op games momenteel in de sale. Check hier het overzicht van alle deals bij de webshop. Wil je profiteren van nog meer deals, check dan ook de sale bij bol.com!