GTA Remastered Trilogy patch lost 117 bugs op

News
woensdag, 01 december 2021 om 8:00
cj in gta trilogy remasterf1638297681
Er is een nieuwe patch uitgekomen voor de GTA Remastered Trilogy. Het is de tweede grote patch die uit is gekomen sinds de release van de game. Er worden weer een hoop bugs opgelost.
Een nieuwe patch voor de GTA Remastered Trilogy moet 117 bugs uit de games halen. Zo zijn er borden aangepast waar spelfouten op stonden en wordt het probleem dat het soms in huizen kon regenen opgelost. Er zijn ook meer wolken toegevoegd, zodat spelers die hoog boven de map vliegen niet in een lege lucht terechtkomen. De volledige patch notes zijn hier terug te vinden.

Veel fouten in de game

De release van de Remastered Trilogy ging niet helemaal vlekkeloos. Er zaten een hoop fouten en vreemde bugs in de games. Hier heeft Rockstar zelfs haar excuses voor aangeboden. Ook waren de originele games niet meer te koop, maar deze zijn weer teruggeplaatst in de digitale winkel van Rockstar.
Rockstar probeert het dus nu goed te maken met de fans die de trilogie hebben gekocht. Hopelijk zorgt de patch er dan ook voor dat de bugs verdwijnen en worden er niet 100 nieuwe bugs per ongeluk toegevoegd.
Deze nieuwe update zal niet de oplossing zijn op alle problemen, want Rockstar heeft al gezegd dat er veel meer updates aan zullen gaan komen die de kwaliteit van de drie games moeten gaan verbeteren. Deze patch is daar maar één deel van.