Inruilactie Game Mania geeft flinke korting op Kirby

News
woensdag, 02 maart 2022 om 18:00
kirby and the forgotten landf1632478275
Op avontuur met Kirby, wie wil dat nou niet? Helaas zit de komende maand vrij vol met grote releases, dus misschien dat Kirby and the Forgotten Land voor jou net niet in het budget past. Niet getreurd: Game Mania heeft een oplossing.
Zoals vaker met nieuwe releases heeft Game Mania weer een inruilactie. Tegen inlevering van een game kun je een andere game vaak voor een zacht prijsje krijgen. De komende periode is Kirby and the Forgotten Land aan de beurt.
Van 14 maart tot 3 april kun je Kirby and the Forgotten Land scoren voor maar 25 euro — geen slechte deal gezien de game bij de meeste winkels voor tussen de 50 en 60 euro over de toonbank gaat. Om van de deal te profiteren moet je wel een andere game inleveren. Niet elke game komt in aanmerking. Een overzicht van welke games je in kunt leveren vind je hier.

Wanneer verschijnt Kirby and the Forgotten Land?

Kirby and the Forgotten Land komt op 25 maart naar de Switch. Game Mania’s actie begint dus even voor release en loopt na release nog een weekje door. Je hebt dus nog even de tijd om te bedenken of je een game over hebt om in te ruilen.
Kirby and the Forgotten Land wordt Kirby’s eerste grote 3D-platformer. Naast zijn vertrouwde vaardigheden kan hij dit keer ook Mouthful Mode inzetten voor nieuwe transformaties. Alles wat je verder moet weten over de game vind je hier.