ING storing zorgt voor problemen met mobiel bankieren

News
maandag, 01 november 2021 om 15:50
2021 09 07 iphonef1631050873
Vandaag de dag kan je overal je bankzaken regelen met je smartphone. Ten minste, normaal wel, maar nu even niet. Er is namelijk een storing bij ING die voor problemen zorgt.
De laatste tijd hebben we weer vaak te maken met storingen. Zo konden er geen potjes gespeeld worden in FIFA 22, lag het internet er meermaals uit bij Vodafone door technische problemen en was er een bug die voor wel heel erg veel problemen zorgde bij de populaire free-to-play game Roblox. De game lag er namelijk maar liefst drie dagen uit! En na al die storingen lijkt het nu de beurt te zijn voor de ING.
Op Allestoringen.nl worden er namelijk veel meldingen gemaakt dat het niet allemaal op rolletjes loopt momenteel bij de Nederlandse bank. De meeste klachten gaan over het feit dat klanten niet kunnen inloggen in de ING app om mobiel te kunnen bankieren. Daarnaast kunnen sommige klanten geen overboekingen maken. De meeste meldingen komen uit Amsterdam, dus het kan gaan om een lokaal probleem, maar ook in de regio Assen worden er veel klachten gemeld.

Geen storing bekend bij de ING

Volgens ING zelf is er momenteel geen storing bij de bank. Dat is te lezen op de statuspagina van de verschillende diensten die de ING aanbiedt. Ook via Twitter laat het bedrijf weten dat er 'geen algemene problemen' bekend zijn. Het is dus te hopen dat de technische dienst snel achter de oorzaak van de problemen komt, zodat iedereen snel weer normaal gebruik kan maken van mobiel bankieren.