Eerste gameplaybeelden van Call of Duty Vanguard Zombies zijn gelekt

News
maandag, 01 november 2021 om 16:30
call of duty vanguardf1632233749
Op het internet zijn beelden verschenen van de Zombies mode van Call of Duty Vanguard. De beelden zijn geplaatst op YouTube, maar inmiddels weer offline gehaald. Op de beelden is 20 minuten lang gameplay te zien van de bekende zombie-modus.
Het is geen verrassing dat de Zombies gamemode naar Call of Duty Vanguard komt. De ontwikkelaar van de game had de komst van de mode namelijk al eerder bevestigd. Wel is het opvallend dat er nu al beelden te zien zijn van de modus.
De video is 20 minuten lang en er is een opname gemaakt van een beeldscherm, het is geen directe feed geweest. Al snel na het plaatsen is de video van YouTube verwijderd, na een rechtenclaim van Activision Blizzard. Niet lang daarna zijn er ook mirrors van de video online geplaatst, maar het is de vraag hoe lang die in de lucht blijven. Ook al is de video dus niet in de beste kwaliteit, is er wel veel detail te zien over de gamemode zelf.

Call of Duty Vanguard stuk minder groot

Spelers die de Call of Duty Vanguard modus zelf willen spelen hoeven niet lang meer te wachten. De game komt namelijk volgende week uit op 5 november. Spelers hoeven bovendien niet bang te zijn dat de game veel ruimte in beslag zal nemen, al eerder heeft ontwikkelaar Sledgehammer Games namelijk gezegd dat de game qua opslag tot 50 procent minder ruimte in beslag zal gaan nemen.
De komst van Call of Duty Vanguard is voor sommigen ook minder goed nieuws. De losstaande battle royale game Call of Duty Warzone, wordt namelijk aangepast aan Vanguard. Spelers moeten dus afscheid gaan nemen van de huidige Warzone map.

Populair Nieuws