Storing bij EA verpest FIFA 22 potjes

News
woensdag, 27 oktober 2021 om 10:15
mbappe g5bop final lores wmf1627292971
Spelers van FIFA 22 die vandaag even lekker een paar potjes voetbal willen spelen hebben pech. Door een storing bij EA zijn de games van de uitgever momenteel niet online te spelen.
Met het druilerige weer van de afgelopen dagen is het het perfecte moment om online te gaan gamen. Buiten is immers toch niks te beleven en de kans is groot dat vrienden thuis zitten te snotteren door een verkoudheid. Helaas kunnen sommige games momenteel online gespeeld worden.

EA storing zorgt voor FIFA 22 problemen

Het lijkt er namelijk op dat EA last heeft van een storing. Dat melden gebruikers namelijk op Allestoringen.nl. Door de storing bij de servers van de uitgever is het niet mogelijk om online potjes te spelen. Daarbij komen er met name klachten binnen over de servers van FIFA 22. Hele vreemd is dat niet, want de voetbalgame is pas recent gelanceerd en verwelkomt elke dag een enorme horde aan spelers. Momenteel is het dus alleen niet mogelijk om het doel van je tegenstanders te bestoken in FIFA 22.
Volgens EA zelf horen de servers voor de voetbalgame gewoon in de lucht te zijn. Veel spelers zeggen alleen duidelijk het tegenovergestelde. Het is te hopen dat de uitgever en ontwikkelaar snel de problemen weet op te lossen, zodat iedereen weer zo snel mogelijk kan genieten van spannende potjes in FIFA 22.

Populair Nieuws

Laatste Reacties