Indrukwekkend: GTA 5 uitgespeeld zonder schade op te lopen

News
woensdag, 19 mei 2021 om 15:00
gta 6f1658229727
GTA 5 is een immens grote en lange game, waar het heel makkelijk is om al snel schade op te lopen. Na maar liefst acht jaar na de release van Grand Theft Auto 5 is het een speler gelukt om de game te verslaan zonder schade op te lopen.
GTA 5 speler genaamd UnNameD op YouTube is het gelukt om de game helemaal te verslaan zonder verwonding of schade op te lopen, na maar liefst 48 pogingen. De volledige gameplay van de ‘zonder schade run’ heeft de speler op YouTube gepost.

Hoe de GTA 5 speler de game zonder schade heeft verslagen

Schade maken of verwonding oplopen in Grand Theft Auto 5 komt vrijwel altijd voor. Dit komt voornamelijk doordat er regelmatig schietpartijen plaatsvinden en je crasht al snel tegen andere auto’s aan als je iets te snel rijd met een gestolen auto. Zelfs de kleinste schade op een auto of jezelf kan al zo’n ‘zonder schade run’ verpesten, hierdoor moet je voorzichtig zijn in alles wat je doet. Toch is dit UnNameD gelukt.
Om ervoor te zorgen dat er geen enkele schade plaatsvond, gebruikte de speler een mod waardoor het GTA 5 poppetje maar 1HP heeft, waardoor het makkelijk te zien is wanneer je bent geraakt en de run dus voorbij is. Ook gebruikte de GTA 5 gamer geen body armor en de Red Mist optie van Trevor was uitgeschakeld. Na 48 keer proberen was het uiteindelijk gelukt en is dus ook de eerste keer dat dit ooit gebeurd is.
Start de 9-uur durende gameplay van UnNameD vanaf hier:
GTA 5 is in 2013 uitgebracht. Recentelijk is er bekendgemaakt dat het opnieuw uitgebracht wordt op de PS5 en Xbox Series X/S op 11 november. GTA Online wordt ook op die dag op de next-gen consoles uitgebracht.