Datum GTA 5 release op PS5 en Xbox Series X bekend!

News
dinsdag, 18 mei 2021 om 15:30
gta 6 releasef1579595428
Eindelijk hebben we een datum voor de GTA 5 release op PS5 en Xbox Series X. De geloofde game zal op 11 november verschijnen voor de next-gen consoles en daarnaast teaset Rockstar ook nog een verrassing voor het 20-jarig jubileum van GTA 3.
We zitten er al een tijdje op de wachten, maar Rockstar heeft eindelijk de knoop doorgehakt. De datum voor de GTA 5 release op PS5 en Xbox Series X is bekend, we kunnen weer volop genieten van de next-gen versie van de populaire game op 11 november 2021. Het duurt nog wel eventjes voordat de game dus uitkomt op de next-gen consoles en dat zal er vooral mee te maken hebben dat Rockstar van plan is om alles uit de kast te trekken als het aankomt op nieuwe features voor de game.
Dat Rockstar nieuwe features wil toevoegen aan de GTA 5 release op PS5 en Xbox Series X is al wel een tijdje bekend, maar niemand heeft nog daadwerkelijk gezegd wat er nou dan nieuw zou moeten zijn. Al is er natuurlijk wel zat gespeculeerd over de nieuwe features. Met E3 2021 op komst, en de aanwezigheid van uitgever Take-Two Interactive daarbij, zullen we ongetwijfeld meer te horen krijgen. Tot die tijd zullen we vooral wel veel geduld moeten hebben voordat we daadwerkelijk iets zien.

Naast GTA 5 release ook evenement voor viering GTA 3

De datum voor de GTA 5 release op PS5 en Xbox Series X is niet het enige nieuws. Rockstar is ook een beetje aan het teasen met een speciaal evenement voor het 20-jarig jubileum van GTA 3. Geruchten over een remake of remaster van de game doen al een tijdje de ronde, maar tot nu toe is er nog niks concreets over bekend. Misschien dat Rockstar in de toekomst met een grote aankondiging gaat komen, maar vooralsnog is het allemaal toekomstmuziek. Het enige wat we zeker weten is dat we op 11 november los kunnen gaan met de next-gen versie van GTA 5.

Populair Nieuws