Eerste Starfield gameplaybeelden gelekt

News
maandag, 04 april 2022 om 15:30
starfieldf1619680858
Eén van de grotere games die we later dit jaar verwachten is Starfield. Daar hebben we alleen nog altijd maar weinig beelden van gezien. Maar er zijn nu wat beelden gelekt, dus als je echt niet kunt wachten kun je misschien weer een tijdje vooruit.
Starfield moet dit najaar uitkomen, maar dat is nog een poos wachten. Voor die tijd worden er natuurlijk nog meer beelden verwacht, ondanks dat E3 is afgelast. Mocht je alleen niet willen wachten op de volgende Xbox-showcase, dan zijn er nu wat beelden gelekt.
Het gaat om vijf screenshots die online de ronde doen, onder andere op Twitter. Ze zouden afkomstig zijn uit een build van de game uit 2018. Daarmee zijn ze al wat ouder, maar waarschijnlijk zal er toch nog wel iets van herkenbaar zijn in de uiteindelijke game.
De algehele look van de game lijkt bijvoorbeeld goed te kloppen met de meest recente beelden die we hebben van de game. Bethesda noemt deze look NASA-punk, wat goed lijkt te kloppen met de gelekte beelden. Over de rest van de game verklappen de screenshots weinig, daarvoor zulllen we moeten wachten op een nieuwe trailer.

Wanneer verschijnt Starfield?

Op het moment staat Starfield gepland voor een release op 11 november 2022. Dat is nog heel wat maandjes weg, dus het kan nog zijn dat dat verandert. Mogelijk gaan we in de zomer meer nieuwe beelden zien, bijvoorbeeld bij Summer Game Fest.