Nieuwe Ms. Marvel trailer toont eindelijk Kamala’s krachten

News
maandag, 04 april 2022 om 15:00
ms marvel logof1649068411
Marvel heeft een nieuwe trailer voor de Disney+-serie Ms. Marvel onthuld. In deze korte trailer zien we meer van Ms. Marvels krachten.
Op dit moment is Moon Knight nog in volle gang, maar zodra die serie is afgelopen is het alweer bijna de beurt aan Ms. Marvel. De serie verschijnt namelijk 8 juni op Disney+. De komende tijd zullen we steeds meer over deze serie te weten komen, beginnend met een nieuwe trailer.
Ms. Marvel gaat over de tiener Kamala Khan, een grote fan van superhelden. Op een dag vindt ze een magische armband waarmee ze kosmische energie kan besturen. Daarmee wijkt de serie af met de strips, waarin Kamala haar krachten te danken heeft aan het Inhuman gen. Of deze verandering betekent dat de serie ook een origineel verhaal volgt is nog niet bekend.
De nieuwe trailer geeft nog niet veel weg van het verhaal, maar laat wel zien hoe Ms. Marvels krachten eruitzien. Zo zien we hoe ze haar krachten gebruikt om haar slaapkamerdeur te sluiten wanneer haar vader probeert binnen te komen en springt ze in de lucht op kosmische platforms. Wanneer haar beste vriend Bruno vraagt hoe het voelt, antwoordt ze: ‘’Kosmisch.’’

The Marvels

Het is natuurlijk nog afwachten of Ms. Marvel een tweede seizoen krijgt, maar ze zal in ieder geval te zien zijn in de Captain Marvel film The Marvels die in 2023 uitkomt. Fans van de superheld hebben dus nog genoeg om naar uit te kijken.