‘Twee Xbox showcases in de planning’

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 10:00
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404
Nintendo en PlayStation hebben hun eerste presentatie van het jaar achter de rug. De vraag is dan ook wanneer Xbox aan de beurt is. Volgens Nick Backer van XboxEra heeft Microsoft twee showcases in de planning.
Xbox heeft aardig wat games in de planning staan, maar er zijn er nog veel zonder datum. Veel fans verwachten dan ook dat er binnenkort een keer een Xbox Showcase aankomt. Volgens Nick Baker is dat dan ook het geval, zo laat hij weten in een forumpost.
Het kan alleen nog wel even duren. Baker laat weten dat er volgens zijn informatie showcases gepland staan voor mei en september. Verdere details heeft hij niet, maar een showcase in mei betekent dat we nog bijna twee maanden moeten wachten tot Xbox iets laat zien.
Opvallend is dat mei maar heel kort voor de periode waar E3 normaal in valt is. Baker vind dit ook opvallend. Xbox is normaal gesproken aanwezig op de beurs, dus een showcase in mei zou twee grote presentaties dicht op elkaar kunnen plaatsen. Tenminste, als E3 nog doorgaat. Het evenement is in ieder geval niet fysiek in 2022 en ook een digitale variant zou op losse schroeven staan.

Welke Xbox games verwachten we?

Het is niet moeilijk te bedenken wat Xbox zou kunnen tonen tijdens een showcase. Titels als Redfall en Starfield worden dit jaar verwacht, maar hebben nog geen datum. Ook de toekomstplannen van Halo Infinite zouden besproken kunnen worden. Dan zijn er natuurlijk nog third party ontwikkelaars die mee kunnen werken aan een Xbox showcase.