'Nieuwe PS5 voorraad deze week over de grens'

  Verschillende bronnen melden dat de PS5 voorraad deze week weer aangevuld gaat worden, al gaat het voor nu om het buitenland. Volgens YtNextGenGaminh op Twitter wordt in de Verenigde Staten veel nieuwe voorraad van de PlayStation 5 verwacht bij Target. Ook in de UK wordt op korte termijn nieuwe voorraad verwacht. Misschien kun je dus binnenkort weer een PlayStation 5 kopen.

  Dat begin 2021 nieuwe voorraad van de PlayStation 5 op de planning zou staan, was eerder al duidelijk. De vraag bleef een tijdje alleen wanneer Sony weer nieuwe voorraad zou hebben voor de PS5. Daar lijkt nu voor de Verenigde Staten in ieder geval antwoord op te zijn. Ten minste, als de insider op Twitter gelooft mag worden.

  Ook in het Verenigd Koninkrijk zou een nieuwe lading van PlayStation 5 consoles op planken liggen. Op Twitter geeft PS5 UK Stock updates aan dat een nieuwe lading op 7 en 12 januari in de verkoop moet gaan. Tevens wordt gewaarschuwd om scalpers links te laten liggen gezien de nieuwe voorraad aanstaande is.

  PS5 voorraad in Nederland onbekend

  Wanneer nieuwe voorraad in Nederland verwacht wordt, is nog onbekend. Op Twitter geeft bol.com op de eerste maandag van 2021 aan dat de winkelgigant nog niets weet over wanneer de volgende levering komt. Kans is dan ook groot dat Nederlanders nog even moeten wachten, tenzij ze Amazon UK goed in de gaten houden. De UK-variant van de webgigant verscheept de consoles namelijk voor wat extra knaken namelijk gewoon naar Nederland.

  Eind vorig jaar gaven verschillende Nederlandse winkelketens al aan dat de voorraad van de PlayStation 5 in 2020 niet meer aangevuld zou worden. Even was er nog hoop dat er toch nog een lading zou komen, maar dit bleek niet zo te zijn. Vele fans hopen dat begin 2021 de volgende lading komt. Als we afgaan op de lancering van de PlayStation 4, is er wat dat betreft een sprankje hoop. De eerste lading van 2021 kwam toen namelijk in de week van 6 tot en met 10 januari.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.