Deadpool voegt zich bij het Marvel Cinematic Universe

News
woensdag, 14 juli 2021 om 12:30
Het liet even op zich wachten, maar duidelijker dan dit kan het niet worden: Deadpool heeft zich aangesloten bij het Marvel Cinematic Universe. Dit is gedaan in een video waar Deadpool (Ryan Reynolds) en Korg (Taika Waititi) reageren op de nieuwe film van Ryan Reynolds, genaamd Free Guy.
Oké, het is niet alsof dit een officieel bericht is van Marvel met de aankondiging dat Deadpool zich bij het Marvel Cinematic Universe heeft aangesloten, maar we kunnen er vanuit gaan dat Ryan Reynolds toch echt wel een grotere rol gaat krijgen in de toekomst. In de video zien we Reynolds en Korg (Taika Waititi) voor de buis zitten, terwijl zij reageren op de nieuwe film Free Guy met als hoofdrolspeler Ryan Reynolds.

Deadpool is net zo grof als altijd

Het duo maakt de ene grap na de andere en Deadpool haalt natuurlijk ook herhaaldelijk uit naar de film, Ryan Reynolds en zelfs Disney en Fox. Het is geen toeval dat dit duo samen op de bank te vinden is. Taika Waititi (Korg) heeft namelijk ook en rol in Free Guy. Het is dus niet echt het nieuwe Marvel Cinematic Universe wat we hier zien, aangezien dit echt bedoeld is om de film te promoten, maar het geeft ons wel een duidelijk beeld over wat de toekomst van Deadpool ons gaat geven.
Wat verwacht jij van de toekomst van Ryan Reynolds in het MCU? Denk je dat er een samenwerking gaat komen tussen Korg en de grofgebekte anti-held? Of zal er iets totaal anders gaan gebeuren? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws