House of the Dragon zet vaart achter seizoen 2

News
dinsdag, 25 oktober 2022 om 14:00
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
Het eerste seizoen van House of the Dragon is achter de rug. Kort nadat de eerste aflevering verscheen bevestigde HBO een tweede seizoen. Nu lijkt het erop dat fans daar mogelijk niet al te lang op hoeven te wachten.
Je kunt er helaas niet altijd meer van op aan dat er jaarlijks een nieuw seizoen van je favoriete serie verschijnt. Steeds vaker nemen series langere pauzes. Ook Game of Thrones is bij de latere seizoenen wel eens jaren van de buis geweest.
Maar House of the Dragon lijkt dat niet van plan te zijn. Tegenover Variety laat showrunner Ryan Condal weten dat de productie van seizoen 2 snel van start gaat. Al begin 2023 moeten de camera’s weer draaien voor de spectaculaire oorlog die is begonnen in Westeros.
Daarmee is het in principe mogelijk dat seizoen 2 van House of the Dragon ook in 2023 verschijnt. Daar doet Condal alleen geen beloftes over, dus 2024 zou ook kunnen. Hoewel dat zou betekenen dat er in heel 2023 geen House of the Dragon verschijnt, ziet het er naar uit dat er lang geen twee volle jaren overheen gaan.

Waar kun je House of the Dragon kijken?

Mocht je seizoen 1 nog niet hebben gezien, dan kun je dat nu in zijn geheel bekijken op HBO Max. De eerste aflevering is ook gratis te zien op YouTube. HBO Max gaat in de loop van 2023 samen met Discovery+ als nieuwe streamingdienst, dus hoe het thuis van House of the Dragon heet wanneer seizoen 2 verschijnt is even afwachten.