Populaire acteur keert terug als Superman

News
dinsdag, 25 oktober 2022 om 14:30
batman v supermanf1700562718
We hebben al even niks meer gezien van Superman, de grootste held van het DC Universum. Het personage zal nu alleen weer verschijnen dankzij de terugkeer van een populaire acteur.
Let op: dit bericht bevat spoilers over Black Adam!
Hoewel Superman verscheen in de twee versies van Justice League - de officiële film van Ron Howard en de Zack Snyder cut die in 2021 is uitgekomen - is het alweer zes jaar geleden dat de superheld schitterde in zijn eigen film. Dat is een lange tijd voor de bekendste held aller tijden.
Maar Superman keert binnenkort mogelijk weer terug in het DC Universum. Henry Cavill heeft namelijk besloten om de mantel weer om zijn nek te hangen. Dat bevestigt de acteur officieel in een bericht op Instagram. Ook hint de populaire acteur naar een nieuwe film met Superman in de hoofdrol.

“Ik wil het officieel maken dat ik terug ben als Superman en de foto die je hier ziet en de scene in Black Adam zijn een klein voorproefje van wat er gaat komen.”

Superman versus Black Adam

Henry Cavill verscheen al als Superman in de post-credits scène van de nieuwe DC-film Black Adam, met Dwayne Johnson als de titelfiguur. Die scène was alleen eerder al verklapt door Johnson zelf in een interview.
Dat Superman terugkeert in het DC Universum komt ook niet heel erg als een verrassing. Johnson hint er namelijk al een tijdje naar dat Black Adam en Superman het tegen elkaar op gaan nemen. Het schema van Henry Cavill zat alleen erg vol, omdat de acteur ook schittert als Geralt of Rivia in The Witcher serie van Netflix.