House of the Dragon fetish valt niet goed bij de fans

News
donderdag, 20 oktober 2022 om 12:30
matt smith as prince daemon targaryenf1656440092
In de wereld van Westeros komen er vaak pikante zaken aan bod en dat was goed te zien in Game of Thrones en nu ook House of the Dragon. Fans zijn alleen niet zo blij met een fetish die getoond werd in de nieuwe aflevering.
Let op: dit artikel bevat lichte spoilers over House of the Dragon!
Lange tijd werden expliciete naaktscènes geschuwd in veel series, met name shows die op Amerikaanse zenders worden uitgezonden. De makers van Game of Thrones hadden daar alleen lak aan en trakteerden kijkers in de eerste aflevering al met de nodige seks, borsten en andere geslachtsonderdelen. Game of Thrones is er daarna vrolijk mee doorgegaan en ook House of the Dragon schuwt geen expliciete scenes.
In aflevering 9 van de HBO serie is er ook weer een pikante scène voorbij gekomen, maar daar zijn niet alle fans zo happig op. Want hoewel dubieuze praktijken als incest geen enkel probleem is voor de kijkers - daar is iedereen ondertussen wel gewend aan met de Targaryen-familie - wordt er een lijn getrokken bij de fetish die in de nieuwe aflevering opdook: een voetfetish.

Succes voor House of the Dragon

De pikante scene in House of the Dragon is dus zeker niet geliefd bij alle fans, maar de serie doet ondertussen wel erg goede zaken voor HBO. Zo was de eerste aflevering de grootste première voor een HBO serie ooit en verslaat het concurrent The Rings of Power qua kijkers.
Paddy Considine, die de rol van koning Viserys Targaryen speelt, heeft ook een groot compliment gekregen. De acteur werd geprezen door niemand minder dan George R.R. Martin, de schrijver van de A Song of Fire and Ice-boeken. Volgens Martin is de versie van Viserys van Considine beter dan zijn eigen versie!

Populair Nieuws