Horrorgame The Medium onthult vette gameplay video

News
woensdag, 06 januari 2021 om 15:00
the mediumf1609345562
Het nieuwe kalenderjaar is alweer een kleine week onderweg en hopelijk brengt het ons weer een hoop mooie, nieuwe games. Er staat voor dit jaar al het één en ander op de planning en zo ook The Medium. De horrorgame komt op donderdag 28 januari uit en recent is er een uitgebreide gameplayvideo naar buiten gekomen. Benieuwd hoe de gameplay van The Medium in elkaar zit? Lees dan snel verder!

Wat kunnen we verwachten?

The Medium werd in mei 2020 aangekondigd en vlak daarna werd bekendgemaakt dat het een Xbox Series X Exclusive wordt. Anno 2021 weten we natuurlijk ook dat er een Xbox Series S op de markt is gekomen en logischerwijs zal The Medium eind januari ook voor dat platform verschijnen. De eerste trailers zagen er destijds veelbelovend uit en menig liefhebber keek dus ook al een tijdje uit naar deze release.

Hoe is de gameplay?

Nu we nog maar een paar weken van de releasedatum verwijderd zijn, komt er ook een uitgebreide gameplay video naar buiten. The Medium wordt ontwikkeld door Bloober Team en in de video van bijna vijftien minuten worden we meegenomen door het Niwa Hotel. In The Medium speel je een helderziende die zowel in de echte als de spirituele wereld aanwezig is, iets wat in deze gameplayvideo goed naar voren komt.

Wanneer kan ik The Medium kopen?

Een horrorgame als The Medium is voor de liefhebber en niet iedereen zal van dat soort games houden. Maar als het in je straatje ligt, ziet het er op het eerste oog goed uit. The Medium is vanaf 28 januari 2021 te koop en verschijnt zoals gezegd alleen voor de Xbox Series X en S. Wil je de next-gen console van Microsoft bemachtigen, schrijf je dan ook in voor de loting op Coolblue!

Populair Nieuws