Schrijf je nu in voor de Xbox Series X loting op Coolblue!

News
dinsdag, 05 januari 2021 om 12:30
xbox series xf1637772091
De vraag naar de next-gen consoles is nog steeds enorm hoog en nieuwe voorraden zijn vaak meteen uitverkocht. Coolblue organiseert daarom nu een loting om haar nieuwe Xbox Series X exemplaren eerlijk te verdelen.
Voor veel gamers is de meest gehate groep mensen momenteel scalpers. Als georganiseerde groepen kopen ze in recordtempo nieuwe voorraden van de PS5 en Xbox Series X op door middel van bots, om ze vervolgens voor de hoofdprijs door te verkopen.
Om dat te voorkomen hanteert Coolblue daarom een andere tactiek met haar nieuwe voorraad Xbox Series X consoles. De Nederlandse webshop organiseert namelijk een loting, waarbij iedereen een even grote kans heeft om een next-gen console te bemachtigen. Geïnteresseerden kunnen naar de productpagina van de Xbox Series X op de Coolblue app gaan, om zich daar in te schrijven voor de loting. Wacht alleen niet te lang, want vanaf 7 januari 12 uur ‘s kan je je namelijk niet meer inschrijven. Later op die dag zullen de winnaars worden ingelicht, zodat ze vervolgens hun exemplaar kunnen kopen.

Dezelfde soort loting als de PS5

Het is niet de eerste keer dat Coolblue een loting organiseert voor het verkopen van een next-gen console. De webshop koos ervoor om geen pre-orders te accepteren voor de PS5, maar organiseerde vlak voor de release van de console ook een loting. Geïnteresseerde kopers konden hun ‘schoen zetten’ en daarmee kans maken om een PS5 te kunnen kopen. Ben je toen een next-gen console misgelopen, dan trek je nu misschien wel aan het langste eind!

Populair Nieuws