The Medium toont horrorwereld in trailer

News
donderdag, 23 juli 2020 om 18:58
the medium aangekondigdf1595523153
Microsoft toont tijdens de Xbox Games Showcase nieuwe beelden van The Medium via een trailer. De game zal je twee werelden laten verkennen en dat tegelijkertijd! Een wereld is alleen vol van horror en gevaarlijker dan je lief is.
The Medium zal je een unieke feature geven. Je kunt namelijk in twee werelden tegelijkertijd rondlopen door middel van een soort split screen functie. De ene wereld is normaal en de andere is een ware horror wereld. Je kunt het idee het beste vergelijken met The Upside Down uit Stranger Things, alleen dan met een flinke horrorsaus eroverheen.

Dual reality

De Dual Reality gameplay laat je in The Medium twee versies van hoofdpersoon Marianne tegelijk besturen. Elk van de karakters bevindt zich op dezelfde plek, maar dan in een andere versie van de wereld. Een versie is de normale, alledaagse versie, maardie andere is de vreselijk afgetrapte wereld vol schedels en kwaadaardige wezens.
Elke versie van Marianne heeft daarbij andere skills. Zo kan de een astrale projecties gebruiken om in de geestenwereld vooruit te kunnen. Ontwikkelaar Bloober Team belooft daarbij de nodige horror, waarbij je achterna gezeten wordt door een karakter dat duidelijk niets goeds in de zin heeft.
The Medium moet deze kerst voor Xbox Series X en PC verschijnen. Check hieronder nog de trailer van de game.

Populair Nieuws