Tip: The Dark Knight en The Matrix trilogie nu met veel korting te koop bij bol.com!

News
woensdag, 06 januari 2021 om 15:45
the dark knight jokerf1639745047
Met de huidige coronamaatregelen moeten we zoveel mogelijk onszelf thuis vermaken. Een perfecte optie daarvoor is het opzetten van een goede film of serie. Gelukkig heeft bol.com nu een actie waarbij je The Dark Knight of The Matrix trilogie met veel korting kan kopen.
Als je het hebt over actieve, gerenommeerde regisseurs in Hollywood, dan zal ongetwijfeld Christopher Nolan de revue passeren. De Brits-Amerikaanse filmmaker is de laatste jaren hard aan het werk gewerkt geweest en heeft topper na topper afgeleverd. De regisseur heeft zelfs het superhelden genre naar een hoger niveau getild. Niet langer zijn het simpele popcorn-films, maar komen ze zelfs in aanmerking voor de Oscars, zoals voor Batman: The Dark Knight. De trilogie over de superdetective kan je nu goedkoop scoren op bol.com met veel korting.

Voorbereiden op The Matrix 4

De geprezen trilogie is niet de enige filmreeks die goedkoop te scoren is bij de webshop. Ook The Matrix Trilogy is nu namelijk met veel korting te koop. Het begint natuurlijk allemaal met de originele klassieker, waarmee de wereld in aanraking kwam met Neo, Trinity en de digitale wereld zelf. Met de trilogie ben je bovendien helemaal voorbereid op The Matrix 4, die aan het einde van dit jaar in de bioscoop moet verschijnen. Inclusief Keanu Reeves!
Welke van deze trilogieën heeft jouw voorkeur? Of ben je meer van fantasy? In dat geval moet je zeker een oogje houden op The Lord of the Rings 4K Blu-ray release dit later dit jaar uitkomt!