Horizon Forbidden West nu al met korting voor PS5

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 10:00
horizon forbidden west slangf1642430571
Horizon Forbidden West is officieel nog niet eens uit en toch kun je de game al met korting halen voor de PS5. Bij MediaMarkt is de game nu in de aanbieding dankzij de nieuwe MediaMarkt Mega Deals. Daardoor kun je nu al goed profiteren, maar wel via een kleine omweg. Wij leggen uit hoe het zit.
Bij de MediaMarkt Mega Deals valt op dat de PS4-versie van Horizon Forbidden West nu te koop is voor 55 euro. Die versie kun je alleen gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie van de game. Sony heeft in het verleden namelijk belooft dat wanneer je de PS4-versie van de game koopt, je deze gratis kunt upgraden.
Dit is ook het geval voor iedereen die de game op disk haalt, mits je een PlayStation 5 hebt met een diskdrive. Je kunt dus 10 euro besparen op Horizon Forbidden West voor de PlayStation 5 als je bij MediaMarkt de PS4-versie van de game haalt. Wanneer je deze vervolgens in de PlayStation 5 stopt, kun je gratis een digitale upgrade krijgen.
erend focus horizon forbidden westf1642511070

Horizon Forbidden West gratis van PS4 naar PS5

Hetzelfde kon je in het verleden ook al bij een aantal Ubisoft-games doen, zoals Assassin's Creed Valhalla en Immortals Fenyx Rising. Vorig jaar was er nog wat gerommel vanuit PlayStation zelf waardoor het leek alsof de upgrade niet gratis zou zijn. Sony herstelde de fout snel en recent werd zelfs de PSN Store nog bijgewerkt om duidelijk te maken dat de game inderdaad gratis te upgraden is van PlayStation 4 naar PlayStation 5.
Wil je eerst meer weten over Horizon Forbidden West voor je besluit of je de game gaat halen? Check dan snel onze uitgebreide review van de game. Ook hebben we een prachtig overzicht met alles wat je over Horizon Forbidden West moet weten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties