Horizon Forbidden West-fans hopen dat Destiny 2 een voorbeeld wordt

News
vrijdag, 18 augustus 2023 om 18:00
horizon forbidden west slangf1642430571
Guerrilla zit mogelijk met een probleem. Lance Reddick, de acteur achter één van de belangrijkste personages in Horizon Zero Dawn en Forbidden West, is overleden. Veel fans hopen nu dat Guerrilla een voorbeeld neemt aan hoe Destiny 2 hetzelfde probleem heeft opgelost.
De Horizon-reeks is nog lang niet voorbij. Eerder dit jaar bevestigde Guerrilla dat er een derde game zou komen en later werd ook duidelijk dat de plannen nog groter zijn dan dat. Helaas zal Lance Reddick, die zijn stem en gelijkenis leende aan Sylens, dat niet meer meemaken.
Maar Sylens leeft nog wel in de wereld van Horizon en bovendien is hij naast Aloy één van de belangrijkste personages. Fans vragen zich daarom af wat Guerrilla van plan is met de rol. Sylens uit het verhaal schrijven is een optie, maar veel fans zien een recast ook wel zitten, helemaal als het dezefde recat is als Commander Zavala uit Destiny 2.
Bungie heeft namelijk Keith David gecast om de rol van Zavala van Reddick over te nemen in de volgende Destiny 2-uitbreiding.. Op de Horizon Forbidden West-subreddit geven veel fans aan dat ze David ook wel geschikt vinden voor de rol van Sylens. Sommige gebruikers geven ook aan dat ze de stemmen van David en Reddick vaak door elkaar haalden, of zelfs ooit dachten dat Sylens al door David werd ingesproken.

Gaat Guerrilla Lance Reddick vervangen?

Het is momenteel nog niet bekend wat de plannen zijn de rol van Sylens. Horizon 3 is bevestigd, maar dat betekent niet per se dat er al een besluit is genomen rondom het personage. Ook als Guerrilla inderdaad besluit om Lance Reddick te vervangen, is het niet gezegd dat Keith David wordt gecast.