Burning Shores bevat hints Horizon Forbidden West sequel

News
zaterdag, 20 mei 2023 om 10:30
horizon forbidden westf1675161467
Vorige maand kwam de DLC Burning Shores voor Horizon Forbidden West uit. Ontwikkelaar Guerilla Games laat nu weten dat dit nieuwe avontuur hints bevat naar een sequel.
Guerilla Games bevestigde vorige maand al dat Horizon Forbidden West niet het einde van Aloy’s avontuur is. Als je benieuwd bent wat we van deze derde game kunnen verwachten, hoef je niet te wachten tot de ontwikkelaar een boekje opendoet. Volgens narrative director Ben McCaw zijn er namelijk genoeg hints te vinden over de nieuwe game in Burning Shores.
McCaw sprak eerder deze week met VGC over de DLC en de toekomst van Horizon. In dit interview zei hij het volgende: ‘’Er is eigenlijk materiaal hierover te vinden in de Burning Shores. Ik bedoel, we hebben echt geprobeerd wat hints te geven, vooral in de epiloog van de Burning Shores.’’
Om wat voor hints het gaat zegt hij niet. Wel laat hij weten dat het team enthousiast is om ‘aan het volgende hoofdstuk te beginnen en het publiek met ons mee te brengen’. ‘’Het wordt heel leuk,’’ aldus McCaw. Ben je er nog niet over uit of je Burning Shores moet aanschaffen? Lees dan onze review.

Nog meer Horizon op komst

Naast een vervolg op Horizon Forbidden West werkt Guerilla ook aan een multiplayer-game in het Horizon-universum. Ook zou Horizon Zero Dawn een remaster krijgen voor de PS5 én wordt er een tv-serie ontwikkeld voor Netflix. Fans van de serie hebben dus nog genoeg om naar uit te kijken.