Hogwarts Legacy’s PS5, PS4 exclusive quest komt naar andere platforms

News
maandag, 29 januari 2024 om 10:00
hogwarts legacyf1610368146
Wie Hogwarts Legacy graag wil spelen heeft inmiddels ruim de keuze uit verschillende platforms. Maar voor wie alles wil spelen wat de game te bieden heeft, was de keuze snel gemaakt, door een kleine hoeveelheid content die alleen voor PS4 en PS5 beschikbaar was. Daar komt nu verandering in.
Het is bijna een jaar geleden dat Hogwarts Legacy verscheen voor PS5, Xbox Series X en PC. Bij de keuze uit die drie platforms gaan veel spelers sowieso al voor PlayStation en dat werd in dit geval ook nog eens aangemoedigd. De PlayStation-release van de game kreeg namelijk exclusieve content.'
Het ging daarbij bovendien niet om wat cosmetische items, maar om een hele quest die niet in andere versies van de game te vinden zou zijn. Wie de game toch op een ander platform heeft, kan er dit jaar achterkomen wat deze quest inhield. Hij komt namelijk naar andere platforms.

PS5, PS4 quest Hogwarts Legacy deze zomer niet meer exclusief

Het officiële Twitter-account van de game laat weten dat de exclusieve quest deze zomer naar andere platforms komt. Het wordt niet duidelijk gemaakt of hij naar alle platforms komt (sinds lancering is de game ook op PS4, Xbox One en Switch verschenen), maar dat lijkt aannemelijk. Spelers krijgen in de komende maanden meer te horen, ook over nieuwe updates en features voor de game.
Hogwarts Legacy is het afgelopen jaar een groot succes geweest. Binnen Nederland was het de bestverkochte game van 2023. Dat was ook in de VS het geval, waarmee het de eerste game in 15 jaar was die in de VS bovenaan stond qua verkopen, maar geen Call of Duty of Rockstar-game was.

Populair Nieuws