Warner Bros. bevestigt meer Harry Potter games na Hogwarts Legacy

News
dinsdag, 09 januari 2024 om 11:30
hogwarts legacyf1610368146
Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat Hogwarts Legacy verscheen. De game was één van de grootste successen van vorig jaar en er is al een volgende Harry Potter-game aangekondigd, genaamd Quidditch Champions. Nu laat Warner Bros. weten dat het daar zeker niet ophoudt.
Voor de release van Hogwarts Legacy waren er al een tijdje niet bijzonder veel Harry Potter-games verschenen. Maar nu zijn er juist wel veel plannen, vertelt Warner Bros. Interactive Entertainment-baas David Haddad aan Variety. Dat gaat bovendien verder dan alleen Quidditch Champions, dat vorig jaar al werd aangekondigd.
Haddad laat weten dat er een hele “reeks andere dingen” is die nog aangekondigd moet worden. Met deze andere games kunnen fans weer deel uitmaken van de wereld van Harry Potter. Spelers kunnen de verhalen en personages op diepere manieren gaan ervaren.
Het is niet de eerste keer dat Warner Bros. het heeft over nieuwe Harry Potter-games. Het bedrijf zei vorig jaar al dat er heel veel kansen waren na het succes van Hogwarts Legacy, alleen werd daarbij niets aangekondigd. Er werd toen niet bevestigd dat er meer games komen, zoals Haddad nu wel doet.

Wanneer is de release van Harry Potter Quidditch Champions?

Quidditch Champions is de enige Harry Potter game waarvan momenteel is bevestigd dat hij eraan komt. Deze titel is al een aantal keer in bèta aangeboden, maar het is nog steeds onduidelijk wanneer hij voor iedereen wordt uitgebracht. Helaas heeft Haddad daar ook geen nieuwe informatie over: hij weet nog niet hoe en wanneer de game op de markt komt.