Hogwarts Legacy krijgt grote patch om problemen op te lossen

News
donderdag, 09 maart 2023 om 14:00
hogwarts legacy desktopf1609859998
Spelers van Hogwarts Legacy kunnen nu een nieuwe patch downloaden. De update zorgt ervoor dat meerdere problemen worden opgelost, onder andere voor quests, audio en DLC.
Games worden vandaag de dag steeds groter en uitgebreider, waardoor het voor ontwikkelaars lastig is om alle problemen er voor release uit te vissen. Hogwarts Legacy had gelukkig geen grote problemen bij lancering, maar er waren wel een paar kleine probleempjes te vinden in de game.
Een nieuwe patch voor de Wizarding World-game moet de meeste daarvan oplossen. De update is voor PC en de next-gen consoles en pakt onder andere problemen aan met quests, audio en DLC. Zo konden bijvoorbeeld sommige spelers bepaalde DLC kostuums niet downloaden. Dat moet als het goed is nu geen probleem meer zijn.
De volledige patch notes zijn hier te vinden op de website van Warner Bros. De update is nu te installeren voor de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Weer uitstel voor Hogwarts Legacy

Heb je geen next-gen console of een gaming PC in huis, dan moet je helaas nog wat langer geduld hebben voordat je met Hogwarts Legacy aan de slag kan gaan. Ontwikkelaar Avalanche Software heeft de release van de PS4- en Xbox One-versies namelijk opnieuw uitgesteld, deze keer naar 5 mei. De studio heeft meer tijd nodig om de game in een goede staat af te leveren.
De release van de Switch-versie is niet uitgesteld, maar die kwam sowieso al wat later. Spelers op de Switch kunnen op 25 juli de game spelen.

Populair Nieuws