Hogwarts Legacy toont snel meer gameplay

News
dinsdag, 13 december 2022 om 13:00
hogwarts legacyf1610368146
De release van Hogwarts Legacy komt onderhand aardig dichtbij. Maar in de tussentijd moet er nog het één en ander getoond worden van de game. Gelukkig is er al snel een gameplay showcase van de game.
We hebben Hogwarts Legacy al heel wat keren gezien in de vorm van trailers, ASMR-video's en uitvoeringen van muziek uit de game. Maar een echte gameplay showcase hebben we nog maar een keer eerder gehad. Een tweede laat alleen niet lang meer op zich wachten.
Via Twitter laat Avalanche software weten dat er morgen, woensdag 14 december, een gloednieuwe gameplay showcase is voor Hogwarts Legacy. Daarbij zijn de regisseur en systems designer van de game aanwezig, samen met de community manager en speciale gast Ben Snow. Er worden verschillende features onder de loep genomen.
Zo kijgen we het één en ander te zien rondom de Room of Requirement en krijgt geavanceerde combat de nodige aandacht. Hoewel Zwerkbal geen onderdeel is van Hogwarts Legacy, kun je wel op een bezem vliegen. Dat en andere manieren om door de gamewereld te reizen komen ook aan bod in de showcase.

Waar kun je de Hogwarts Legacy gameplay showcase kijken?

Wie de showcase live wil zien heeft daar alle gelegenheid voor. Hij wordt uitgezonden via YouTube en Twitch. De showcase is zoals gezegd op 14 december en is op een alleszins redelijke tijd voor Nederlandse begrippen. De showcase begint namelijk om 19.00 uur Nederlandse tijd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties