'Stranger Things’- acteur regisseert horrorkomedie

News
dinsdag, 13 december 2022 om 13:30
Finn Wolfhard die we kennen als “Mike” uit Stranger Things, deelt meer details omtrent de film die hij zelf heeft geschreven en geregisseerd. Dit doet hij ter promotie van Guillermo Del Toro’s Pinocchio, een nieuwe Pinocchio film met Finn Wolfhard als Lampepit.
In Stranger Things speelt Wolfhard Mike, een optimist die alles voor zijn vrienden over heeft. Wanneer hij de ontsnapte Eleven tegenkomt, is hij meteen over zijn oren verliefd en doet hij er alles aan om haar in geheim bij hem te houden, een echte vriend dus.
strangerthings strangerthings4 9 01 53 00 15f1682072589
De acteur is van alle markten thuis, zo maakt hij naast acteren muziek en is zich nu ook aan het ontwikkelen als filmregisseur. Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Wolfhard samen met collega-acteur Billy Bryk uit de film Ghostbusters: Afterlife een film heeft geschreven en geregisseerd.

Horrorkomedie

De film met de titel Hell of a Summer is een komediehorrorfilm die zich afspeelt tijdens een zomerkamp. In Ontario vonden de opnames plaats, in de film speelt naast Wolfhard en Bryk ook Fred Hechinger (The White Lotus).
Wolfhard heeft enkele ideeën over hoe hij de film naar de buitenwereld wil brengen. Hij wil graag de film aandragen via filmfestivals, Het felbegeerde Sundance Film Festival is hier een voorbeeld van. De 19-jarige acteur heeft niet stilgezeten in de tussentijd. Hij is namelijk bezig met het vervolg op Ghostbusters: Afterlife en het vijfde seizoen van Stranger Things.
Een specifieke releasedatum van de film Hell of a Summer is nog niet bekend, naar verwachting krijgt de film in 2023 een release. Meer duidelijkheid hierover krijgen we wanneer de jonge regisseurs een filmdistributeur vinden.

Populair Nieuws