Hogwarts Legacy nu gratis te spelen

News
donderdag, 08 juni 2023 om 9:00
hogwarts legacyf1610368146
Begin dit jaar verscheen Hogwarts Legacy. Hoewel dat temidden van een aardige controverse was, viel de game uiteindelijk bij de meeste spelers in de smaak. Als je zelf nog twijfelde kun je Hogwarts Legacy nu gratis proberen.
Het kan best prettig zijn als je een game even kunt proberen zonder er meteen voor te betalen. Je kunt toch moeilijk alle games die je leuk lijken kopen en maar hopen dat het wat oplevert om hem weer door te verkopen als hij tegenvalt. Wie nog niet helemaal overtuigd was van Hogwarts Legacy kan die game nu helemaal gratis even spelen.
Met PS Plus Premium kun je namelijk een proefversie van de game downloaden. Dat kan op zowel PlayStation 5 als op PlayStation 4. Er is alleen een kleine kanttekening bij het hele gebeuren.

Hogwarts Legacy maar kort gratis met PS Plus

Vergeleken met andere games die als PS Plus abonnee gratis mag proberen, is de tijd die je krijgt voor Hogwarts Legacy namelijk maar kort. Je mag de game in totaal 45 minuten spelen voordat je toch moet gaan betalen. Tijdens cutscenes tikt de klok bij dit soort gratis proefversies meestal gewoon door, dus het is maar de vraag hoeveel je uiteindelijk aan de gameplay kan proeven.
Ter vergelijking: The Last of Us Part 1 mag je met hetzelfde soort demo twee volle uren spelen. God of War Ragnarok geeft je zelfs drie uur. Je tijd met Hogwarts Legacy is dus inderdaad wat karig, maar het is beter dan niets.

Populair Nieuws