God of War Ragnarok nu gratis te spelen!

News
donderdag, 16 februari 2023 om 12:00
god of war ragnarokf1631221018
Vorig jaar verscheen eindelijk het langverwachte vervolg op God of War (2018). De game had op zich weinig hulp nodig om goed te verkopen, maar wellicht worden er wat twijfelaars over de streep getrokken. De game is nu namelijk gratis te spelen.
God of War Ragnarok was zonder twijfel één van de beste games van vorig jaar. De grote prijzenregen ging weliswaar naar Elden Ring, maar het nieuwe avontuur van Kratos en Atreus bleef niet heel ver achter. Mocht je toch nog niet overtuigd zijn van de game, dan kun je hem nu gratis uitproberen.
Leden van PS Plus Premium kunnen namelijk een gratis demo van drie uur spelen. Dat is vrij lang vergeleken met de één à twee uur die veel andere gratis proeven je bieden. Die drie uur speeltijd ben je overigens niet kwijt als je later overgaat op een aankoop: je progressie en trophies worden gewoon meegenomen naar de volledige game.
Kanttekening bij de demo is natuurlijk dat je het duurste PS Plus abonnement nodig hebt. Maar daar staat wel tegenover dat er nog een heel aantal games is dat je gratis kunt uitproberen. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook The Last of Us Part 1, de game waar de gelijknamige HBO serie op gebaseerd is.

Nieuwe PS Plus games gelanceerd

Een gratis proefversie van God of War is niet het enige nieuwe voordeel van PS Plus. Er is ook bekendgemaakt welke games je vanaf deze maand helemaal gratis kunt spelen via het abonnement. Het overzicht daarvan kun je hier terugvinden.