Hogwarts Legacy moet Switch spelers teleurstellen

News
maandag, 15 mei 2023 om 10:30
hogwarts legacyf1610368146
Hogwarts Legacy is één van de grootste game hits van het jaar tot nu toe en dat terwijl de game nog niet op alle beloofde platforms uit is. Onlangs mochten PS4 en Xbox One eigenaren aan de slag met de game. Helaas moeten Switch-fans nog even wachten.
Hogwarts Legacy voor de Nintendo Switch is opnieuw uitgesteld. De game stond op de planning voor 25 juli van dit jaar, maar die datum is niet haalbaar. De nieuwe releasedatum is bovendien een stuk later.
De Switch-versie van de game verschijnt nu namelijk pas op 14 november. Dat is heel wat maanden later, maar het team wil spelers op de Switch de best mogelijke ervaring leveren. Daar is duidelijk nog wat tijd voor nodig.

Hoe presteert Hogwarts Legacy op Switch?

Het is te hopen dat de game op Switch goed draait, maar er is goede hoop. De PS4 en Xbox One versies van de game presteerden een stuk beter dan fans verwachtten. Bovendien heeft Warner Bros. onlangs nog aangegeven dat de Switch-release eigenlijk belangrijker is dan die op PS4 en Xbox One, omdat het potentiële publiek veel groter is, met name in landen als Japan.
Of de game ook daadwerkelijk goed presteert op de Switch is dus nog even afwachten. Nog niet al te lang geleden werd de Switch-versie van Marvel’s Midnight Suns definitief geannuleerd. Maar als we de woorden van Warner Bros. mogen geloven lijkt dat voor Hogwarts Legacy nog geen oveweging.

Populair Nieuws