Zo speel je The Last of Us Part 1 gratis!

News
maandag, 16 januari 2023 om 14:30
the last of us part 1f1672329827
The Last of Us is begonnen op HBO Max. Daarmee is er ongetwijfeld ook weer verhoogde interesse in de game. Je kunt deze nu gratis spelen, al is er wel een kanttekening.
The Last of Us kreeg vorig jaar een remake voor PS5. Niet iedereen vond die even noodzakelijk, maar hij ziet er wel mooi uit. Mocht je nog steeds twijfelen of je game moet kopen, of door de tv-serie voor het eerst interesse hebben, dan kun je The Last of Us Part 1 nu gratis proberen.
Dat wil zeggen, je kunt de game proberen zonder hem aan te schaffen. Er is namelijk een proefversie beschikbaar in de PlayStation Store waarmee je de game 2 uur lang kunt spelen. Dat lijkt misschien niet bijzonder lang, maar het geeft je genoeg tijd om het proloog te spelen en kennis te maken met Ellie.
Om de proefversie te downloaden moet je geabonneerd zijn op PS Plus Premium. Dat is weliswaar het duurste PS Plus-abonnement, maar het geeft je ook meteen toegang tot gratis proefversies van onder andere Horizon Forbidden West en Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Bovendien kun je stapels games van de huidige en vorige PlayStation-generaties gratis spelen via eens soort Game Pass-constructie.

The Last of Us nu te zien op HBO Max

Als je het verhaal van The Last of Us interessanter vindt dan de gameplay, dan kun je nu ook kiezen om de tv-serie te kijken. De eerste aflevering is nu beschikbaar op HBO Max. Volgende afleveringen verschijnen wekelijks op maandag.

Populair Nieuws