Geprezen Marvel-game komt toch niet naar de Switch

News
donderdag, 04 mei 2023 om 11:00
marvels midnight suns headerf1683187282
Het was de bedoeling dat Marvel’s Midnight Suns ook naar de Nintendo Switch zou komen. Die versie van de geprezen game is nu alleen plotseling geannuleerd door de ontwikkelaar.
Toen Marvel’s Midnight Suns voor het eerst werd aangekondigd, waren er flink wat vraagtekens. Hoe zou namelijk een game met elementen van XCOM, card decks en superhelden werken? Maar ontwikkelaar Firaxis heeft die elementen weten samen te voegen tot een sterk geheel en Marvel’s Midnight Suns is dan ook zeer positief ontvangen.
De game kwam oorspronkelijk uit voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S, maar spelers met een last-gen console kunnen er binnenkort ook mee aan de slag. Via een blogpost heeft Firaxis namelijk aangekondigd dat de PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game op 11 mei verschijnt.
De ontwikkelaar heeft alleen ook slecht nieuws. De Nintendo Switch-versie van Marvel’s Midnight Suns is namelijk plotseling geannuleerd. Die versie was eerst aangekondigd, maar is momenteel ‘niet langer meer gepland’.

Nieuwe DLC voor Marvel’s Midnight Suns

Voor spelers die de game al in hun bezit hebben is 11 mei ook een mooie datum. Niet alleen komt dan namelijk de last gen-versie uit, die dag wordt ook nieuwe DLC voor Midnight Suns uitgebracht.
Het vierde DLC-pakket heeft de titel Blood Storm, waarbij Storm als nieuwe superheld wordt geïntroduceerd. Het verhaal van de eerdere DLC-hoofdstukken wordt ook voortgezet, met aan het einde een ‘confrontatie met een eeuwenoud mythisch monster’.

Populair Nieuws