PlayStation VR2 nu ook te koop bij Nedgame

News
maandag, 15 mei 2023 om 11:00
20230213 130852f1676541289
Wil jij aan de slag met de nieuwe VR-set up, dus de PlayStation VR2? Dan is er goed nieuws. Want de set is nu ook gewoon te koop in de winkel. Nedgame heeft de PlayStation VR2 toegevoegd aan haar winkelaanbod.
In eerste instantie kon de PlayStation VR2 alleen besteld worden via de officiële pagina van PlayStation zelf en niet bij retailers. Daar is nu verandering in gekomen. Nedgame verkoopt momenteel twee VR-dozen, eentje zonder toeters en bellen en eentje waarbij een game gebundeld zit. Het betreft de game Call of the Mountain. Uiteraard is de laatstgenoemde optie ietsje duurder.

Wat kost PlayStation VR2 en welke opties zijn er?

De kale editie kost 599,99 euro. Met de game Call of the Mountain betaal je voor een pakket 649,99 euro.
De PlayStation VR2 is, zoals de naam al doet vermoeden, de opvolger van de eerste PlayStation VR. De verbeterde versie verscheen in maart dit jaar.
In onze recensie stelde Chris de vraag of Sony’s techniek een revolutie of evolutie betekent? Dat antwoord vind je terug in onze PS VR2 recensie.
In ieder geval schreef Chris over de game Call of the Mountain het volgende:
Horizon: Call of the Mountain opent met het bekende vaartochtje dat we al in de trailer hebben kunnen zien. In VR is dit ritje nog een stuk imposanter en en heerlijke binnenkomer. Al snel worden we (letterlijk) in het diepe gegooid en kunnen we zelf aan de slag. Al snel komen we een bekende tegen (en ze is een stuk slanker geworden!) en worden we op pad gestuurd om diverse bergen te gaan beklimmen. Dit klimmen werkt bijzonder goed en is vrij overtuigend. Je moet regelmatig je richting aanpassen omdat je anders tegen balken of takken aankomt en dat laat de game uiteraard niet toe. Wie hoogtevrees heeft kijkt maar beter niet te veel naar beneden, je zit al snel op grote hoogte! Naast het klimmen mag je onderweg ook machines bevechten, collectables verzamelen en mikken op soms goed verborgen schilden. Horizon: Call of the Mountain is uitstekend geschikt om nieuwe gamers te introduceren in de wondere wereld van de VR.’
Meer weten over bepaalde games? Bekijk dan onze review-pagina.