Deze content heeft Hogwarts Legacy niet gehaald

News
zondag, 14 mei 2023 om 15:30
hogwarts legacy desktopf1609859998
Net zoals elk spel hebben ook de ontwikkelaars van Hogwarts Legacy bepaalde aspecten uit de game gehaald omdat ze tijdens het ontwikkelen niet lekker liepen of de ontwikkelaars waren er niet helemaal tevreden over. Avalanche Software heeft alleen bepaalde dingen uit haar game gelaten waar Reddit gebruikers het niet helemaal over eens zijn.
De kop van de Reddit post luid: ‘Er is veel content uit de game gehaald die het spel erg speciaal zou hebben gemaakt’. Al deze content die het spel niet gehaald heeft kan volgens Comicbook uit de game files gehaald worden omdat ‘er op een bepaald punt aan deze dingen is gewerkt’. De aspecten die uit het spel zijn gelaten zitten dus wel in de game files, maar niet in het spel zelf.

Spreuken en lessen die niet te volgen zijn

Aspecten zoals een reputation system, zoals ook in Red Dead Redemption is verwerkt, zitten wel in de game files maar niet in het spel zelf. In plaats van karma verlies je alleen house points. Ook zijn er een handvol toverspreuken uit de game gelaten zoals Accio Maxima, FiendFyre en Tripping Curse. Tot slot noemt de Reddit gebruiker nog een paar activiteiten die in eerste instantie in het spel zouden zitten zoals aanschuiven in lessen waarbij je zelf vervolgens kan kiezen of je lui bent of bijvoorbeeld voor problemen zorgt tijdens de les. Ook kon je klasgenoten pesten of juist beschermen van pestkoppen.
De video van GrandTheftDiamonds is inmiddels 9k keer bekeken en duikt diep in de game files van Hogwarts Legacy. De video duikt dieper in op alle content die het spel niet gehaald heeft.

Populair Nieuws