Hoge korting op Disney+ abonnement met nieuwe deal!

News
donderdag, 08 september 2022 om 12:30
disneylogof1632855639
Met alle streamingdiensten die we tegenwoordig hebben is een meevallertje nooit weg. Als je bijvoorbeeld nog niet overtuigd was om Disney+ te nemen, dan is er nu een mooie deal. Je kunt je eerste maand kijken met meer dan 75 procent korting!
Disney+ is één van de grotere streamingdiensten in Nederland. In sommige opzichten doet hij het zelfs beter dan Netflix. Maar als je nog geen abonnement hebt, kun je de dienst nu goedkoop uitproberen.
Het is namelijk Disney+ Day en om dat te vieren komt de streamingdienst met een mooie korting. Als je nu een abonnement neemt betaal je voor je eerste maand geen 8,99 euro, maar 1,99 euro. Deze deal loopt tot 19 september.
Als je het abonnement laat lopen zal het zich automatisch verlengen, maar dan voor de reguliere maandprijs van 8,99 per maand. Mocht je dus niet tevreden zijn, of in één maand alles kunnen kijken wat je op dit moment wil zien, dan moet je wel op tijd opzeggen. Als het je wel bevalt kan het trouwens zijn dat er een prijsverhoging op komst is: dat is in de VS bevestigd rondom het abonnement met reclame.

Wat kun je allemaal zien op Disney+?

Er staan heel wat leuke films en series op Disney+. Bekende titels zijn natuurlijk The Mandalorian, Obi-Wan Kenobi en verschillende Marvel-series. Vanaf nu zijn ook Thor: Love and Thunder en de live-action remake van Pinocchio te zien.

Populair Nieuws