Dit is wanneer Thor: Love and Thunder op Disney+ komt

News
maandag, 22 augustus 2022 om 17:00
thor love and thunder st 2 jpg sd low copyright the walt disney company 2022f1656947281
De laatste grote Marvel-film die uitkwam was Thor: Love and Thunder. Maar voor wie hem liever thuis wil zien, is er nu bekend wanneer de film naar Disney+ komt. Je hoeft er gelukkig niet lang op te wachten.
Nadat een MCU-film in de bioscoop verschijnt hoef je eigenlijk nooit lang te wachten voor hij op Disney+ staat. Vrijwel alle Disney-films komen namelijk zo’n vijfenveertig dagen na de bioscooprelease naar de streamingdienst. Thor wijkt daar alleen een beetje van af.
Als Thor zich aan de vijfenveertig dagen-regel zou houdenl, moest deze nieuwste film ergens eind augustus te streamen zijn via Disney+. Maar we moeten iets langer wachten, namelijk tot 8 september. Dat heeft alles te maken met Disney+ Day, een dag waarop de streamingdienst graag flink uitpakt.
Want naast Thor: Love and Thunder verschijnt ook Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder. Goed nieuws dus, als je graag achter de schermen van je favoriete films en series duikt. Overigens kunnen Star Wars-fans hetzelfde doen met Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return.

Waar gaat Thor: Love and Thunder over?

In Thor: Love and Thunder krijgt de titelheld te maken met een bijzonder gevaarlijke schurk. Gorr the God Butcher doodt overal goden en lijkt het in het bijzonder op Thor te hebben gemunt. In zijn pogingen om Gorr the stoppen loopt Thor ook zijn ex Jane Foster weer tegen het lijf.

Populair Nieuws