Dit is te verwachten in de Crysis Remastered update

  Crysis remastered krijgt een nieuwe update voor nog betere graphics. De game staat al bekend om de grafische kwaliteit die het heeft en hoe het origineel amper te draaien was op de PC. Nu krijgen de nieuwe generatie consoles een update om, net als vele andere games, te kiezen tussen een kwaliteits- of prestatie-modi.

  De update zorgt ervoor dat Crysis Remastered op 60 FPS draait in alle beschikbare modi. Op de PlayStation 5 draait de game in quality mode op 1800p en performance mode 1080p, met de ray-tracing modus wordt de resolutie 1440p. De Xbox Series X heeft dit keer de kroon als het aankomt op hoogste kwaliteit. Crysis Remastered draait op de Series X in quality modus namelijk op 2160p. Ook op de Xbox zijn de andere twee modi gelijk aan de PlayStation, performance op 1080p en ray-tracing op 1440p.

  De update pakt ook bugs aan

  Naast alleen maar een betere grafische kwaliteit aan te kunnen en op hogere FPS te draaien, krijgt Crysis Remastered ook nog een flinke lading aan bug-fixes. Op de Reddit pagina is de gehele lijst terug te zien, maar het lijkt erop dat we in ieder geval niet meer crashen tijdens het inladen van een missie en vast hoeven te lopen tijdens het menu openen.

  Er komt ook nog eens een extra level toe, die we niet eerder gezien hebben op de consoleversie van de game. Het level Ascension dat eerst alleen toegankelijk was op PC is nu ook te spelen op console.

  Crysis Remastered

  Verkijgbaar vanaf 23 july 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.