Komt er een nieuwe Spider-Man film met Tobey Maguire?

  Over bizarre geruchten gesproken die verrassend genoeg nog zouden kunnen kloppen ook. Blijkbaar wordt er achter de schermen bij Sony gedacht aan een nieuwe Spider-Man film met de focus op Tobey Maguire die geregisseerd moet worden door Sam Raimi.

  Het is een beetje apart dat er achter de schermen bij Sony gepraat wordt over een nieuwe Spider-Man film zonder Tom Holland, maar met de nadruk op de Spider-Man van Tobey Maguire. Aan de andere kant kreeg de Spider-Man trilogie van Sam Raimi bijzonder veel lof van fans en wordt door veel fans Tobey Maguire nog steeds gezien als de ultieme Spider-Man. Het kan dus zo zijn dat Sony deze fans een plezier wil doen met een nieuwe Spider-Man film in de RaimiVerse.

  Met de introductie van het Multiverse in het MCU zou het niet eens zo heel gek zijn om Tobey Maguire weer terug te krijgen als Spider-Man. De geruchten dat hij en opvolger Andrew Garfield zullen verschijnen in Spider-Man: No Way Home gaan namelijk ook al een tijdje rond. De nieuwe Spider-Man film met Tobey Maguire zou overigens wel los moeten staan van de rest van het MCU, voor zover dat logisch is.

  Nieuwe Spider-Man film met Tobey Maguire

  Het is nog wel even de vraag hoe realistisch het is dat Tobey Maguire en Sam Raimi samen willen werken met Sony voor een nieuwe Spider-Man film. Het duo is namelijk niet echt op goede voet met Sony uit elkaar gegaan toen Sony besloot de hele franchise te rebooten. Voor beide heren zal het toch een beetje aanvoelen als terugkruipen naar een ex die je met veel plezier bij het grof vuil heeft gezet.

  Een ding mag wel duidelijk zijn, Sony wil heel veel met het Spider-Man universum en dat is niet zo heel gek. Het MCU is razend succesvol en Spider-Man is altijd toch een geliefd karakter waar Sony ook zijn eigen films los van het MCU over mag maken. Eerst komt in ieder geval nog Spider-Man: No Way Home uit en die film moet alles eigenlijk klaar zetten voor de toekomst van Sony. Verwachtingen voor de film komen we in ieder geval niet tekort.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.