Hitshow CSI staat op het punt terug te keren

News
vrijdag, 19 februari 2021 om 14:00
xgn google image
CSI, de populaire show die 15 jaar lang op de buis verscheen, is dicht bij een reboot op CBS. Originele sterren William Petersen en Jorja Fox keren mogelijk terug voor de reboot van CSI. Zo meldt The Hollywood Reporter.

Populariteit

CSI, de show van Anthony Zuiker en Jerry Bruckheimer, was een regelrechte hit voor CBS. De serie was van 2000 tot 2015 op de buis en heeft meerdere shows naar voren gebracht zoals L.A., New Orleans, Miami en Cyber. De serie focusde zich op de criminaliteit in Las Vegas. De originele cast van CSI had sterren zoals William Petersen, Jorja Fox, Marg Helgenberger, George Eads, Gary Dourdan, Paul Guilfoyle en nog een aantal grote namen.
De serie, die 15 jaar lang duurde, werd twee keer benoemd tot best bekeken TV-serie in de wereld. CSI was een regelrecht geld- en kijkcijferkanon voor CBS. Het is dan ook niet raar dat CBS de serie wilt terugbrengen.

De reboot

Ook al geven CBS en producenten CBS studios geen reactie op de gespeculeerde reboot van CSI, zijn er wel al een aantal dingen duidelijk over de nieuwe reboot.
De reboot wordt een limited-serie. Naast Jorja Fox en William Petersen, komen mensen zoals Matt Lauria, Paula Newsome en Mel Rodriguez de reboot-cast versterken. Welke karakters zij gaan vertolken wordt nog geheim gehouden. Jason Tracey is bezig om de scripts te schrijven van de revival. Tevens lijkt het erop dat sommige scripts voor de CSI-reboot klaar zijn.
Origineel zou de terugkomst van de limited CSI show er zijn om de 20ste verjaardag te vieren van de franchise. Maar dat is er niet van gekomen, aangezien de 20ste verjaardag in 2020 was. Bruckheimer leidt de reboot, samen met Tracey en Zuiker. Ook sluit CSI: Cyber showrunner Craig O’Neill, JBTV directeur Jonathan Littman en KristieAnne Reed zich bij de drie aan om de revival te co-produceren.

Populair Nieuws