Cobra Kai is het nieuwe kijkcijferkanon

  Wanneer je denkt dat Bridgerton de grootste seriegigant is op Netflix, doet Cobra Kai daar nog een schepje bovenop. Deze serie domineert namelijk de gehele maand januari als best bekeken serie.

  Netflix

  In de week van 4 tot 10 januari staat Cobra Kai als nummer 1 als best bekeken serie, dat meldt Variety. We kijken nu niet naar het aantal huishoudens dat naar de serie gekeken heeft, wat nog niet bekendgemaakt is. Wat wel bekend is, is het aantal bekeken minuten. Cobra Kai werd met een verpletterende score van 2,1 miljard minuten bekeken in de week van 4 tot 10 januari. De vorige best bekeken serie Bridgerton staat fors lager met maar 1,67 miljard minuten bekeken.

  Waarom is Cobra Kai zo populair?

  Het heeft een reden waarom Cobra Kai zoveel beter bekeken wordt dan Bridgerton. Cobra Kai heeft namelijk al drie seizoenen klaarliggen voor de Netflix-kijker, waardoor diegene lang kan doorbingen. Bridgerton heeft maar 1 seizoen klaarliggen voor de kijker. Een volgend seizoen komt er wel, maar dat duurt nog een hele tijd.

  Naast dat de serie al meerdere seizoenen heeft klaarliggen voor de kijker, heeft de serie ook een groot gevoel van nostalgie. Cobra Kai is namelijk gebaseerd op de originele Karate Kid films, waarvan een aantal acteurs van die films terug te zien zijn in deze serie. Dit kan ook een rol spelen in waarom deze serie op dit moment zo populair is.

  YouTube Premium

  Zoals eerder gezegd, drie seizoenen van Cobra Kai staan allemaal al op Netflix. Dit komt omdat deze serie oorspronkelijk van Youtube Premium komt. Meerdere seizoenen waren hierop gelanceerd en konden een aantal jaren geleden al bekeken worden. Na seizoen drie werd de serie gecanceld op YouTube Premium, totdat Netflix de serie weer oppakte.

  Een vierde seizoen komt er aan voor Cobra Kai. Dit moet dan wel nog gemaakt worden. Dus nog even geduld!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.