Releasedatum reboot Resident Evil filmreeks bekend

News
maandag, 08 februari 2021 om 15:30
resident evil afterlifef1612793567
Eindelijk weten we wanneer we de reboot van de Resident Evil filmreeks kunnen verwachten. Gelukkig hoeven we niet al te lang geduld meer te hebben.
Misschien zit je er heel hard op te wachten, misschien ook niet, maar de reboot van de Resident Evil filmreeks moet op 3 september uitkomen. De films met Milla Jovovich in de hoofdrol zijn inmiddels afgerond en dus vond Sony het tijd om opnieuw te beginnen. Heel veel weten we nog niet over de reboot van de filmreeks, maar de eerste film moet een soort van oorsprongsverhaal worden.
De film zal zich dan ook afspelen op een avond in Raccoon City in 1998. De Resident Evil reboot zal waarschijnlijk laten zien hoe de Umbrella Corporation een wereldwijde zombiepandemie veroorzaakt. We weten in ieder geval al sinds eind vorig jaar dat de nieuwe filmreeks een indrukwekkende cast zal krijgen met veel bekende acteurs en actrices.

Cultklassiekers

De films van de geliefde franchise zijn niet per definitie heel goed, toch is de reeks een daadwerkelijke cultklassieker geworden voor liefhebbers van Resident Evil. Een reboot van de filmreeks stond al wel een tijdje op de kalender, maar nu we eindelijk een releasedatum hebben kunnen we eindelijk weer een bioscoopbezoek inplannen, als de bioscopen open mogen in ieder geval. Anders moeten we ons maar even vermaken met Lady Dimitrescu in Resident Evil Village.