Exclusieve Limited Edition PS5 consoles aangeboden

News
vrijdag, 19 februari 2021 om 14:30
ps5 controllerf1592919068
Er zijn drie nieuwe Limited Edition PS5’s verkrijgbaar. De exclusieve uitgaven worden verkocht door het Russische bedrijf Caviar en hebben een behoorlijk prijskaartje eraan hangen.
Mocht je altijd al een gouden PlayStation 5 willen hebben, dan is dit je geluksdag. Onder de Limited Edition PS5’s die Caviar aanbiedt is de PlayStation Golden Rock, een console omhuld met 18-karaats gouden platen, in totaal zo’n 4,5 kilo puur goud. Voor slechts 499.000 dollar is hij van jou, maar wees er snel bij, want er worden slechts negen gouden PS5’s gemaakt door het bedrijf.
Verder maakt Caviar nog twee andere edities. Eén die omhuld is in echt alligatorleer waarvan er 99 stuks worden gemaakt. Deze Playstation 5 kost 'slechts' 8140 dollar. Volgens Caviar is de alligatorleer-editie ‘een buitengewoon accent van jouw stijl, iets wat jouw smaak en elitisme demonstreert’.
Voor mensen die iets krapper bij kas zitten heeft Caviar ook nog 99 Playstation 5’s omhuld in zwart carbon. Deze editie kost een kleine 5830 dollar. Volgens Caviar is de eigenaar van de carbon-editie ‘een persoon met zelfvertrouwen die weet wat hij of zij wil en houdt van alles wat exclusief is’.

Limited Edition PS5 is zeer exclusief

Natuurlijk zijn bovenstaande edities misschien wat hoog gegrepen voor de gemiddelde gamer. In dat geval kun je ook lezen over de iets betaalbaardere limited editions die wij graag willen zien. Wil je een normale PS5 bemachtigen, check dan ons overzicht van waar je een next-gen console kan kopen in Nederland.