Netflix Europese series onderweg van de makers van 'Dark'.

  Netflix heeft een deal gesloten met de makers van Dark, de eerste Duitse Netflix Original. Het duo zal nog meer niet-Engelse series produceren voor de streamingdienst. We kunnen dus nieuwe Netflix Europese series verwachten!

  Binnenkort komen er meer Europese Originals naar Netflix: de streamingdienst heeft zijn eerste meerjarige Europese contract getekend. Dit naar aanleiding van een nieuwe Original genaamd Dark, de eerste Duitse serie van Netflix. De serie is volgens Netflix razend populair en de best bekeken serie die niet Engels is gesproken. Netflix heeft de deal gesloten met de twee makers van Dark, Jantje Friese en Baran Bo Odar.

  Dark is een Duitse thriller op Netflix. Hij gaat over twee kinderen die spontaan verdwijnen, en volgt vervolgens vier families die op een manier aan elkaar verbonden zijn.

  Netflix Europese series

  Erik Barmack, die gaat over de internationale Originals van Netflix, vertelt:

  "Met Netflix willen we entertainment bieden die ook over grenzen gaat en die leuk is voor iedereen op de wereld. We zijn extreem blij met onze deal met Bo en Jantje, wiens werk al vele kijkers wereldwijd heeft weten te vermaken. We bedanken ze voor hun vertrouwen en zijn trots op dat we ze mogen helpen met het vertellen van hun verhalen."

  Dat beloven veel goede Originals te worden. Fan van niet-Engelse series? Bekijk dan ook ons lijstje met de top 10 beste series uit Europa!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.