Welke nieuwe Clubhouse functies komen er?

  Welbekende chat-app Clubhouse heeft een nieuw functie, dat betalingen mogelijk maakt. Hierdoor kunnen luisteraars donaties sturen naar sprekers of andere gebruikers tijdens een sessie. Clubhouse is tot nu toe enkel toegankelijk via een Apple toestel. Binnenkort zou de app ook nog andere extra functies moeten krijgen.

  Sinds maandag is Clubhouse gestart met het invoeren van een nieuwe betaalfunctie. Gebruikers kunnen hiermee geld naar elkaar sturen in de app. Hierdoor kunnen gebruikers donaties sturen naar de sprekers die zij waarderen of graag een beloning willen sturen.

  Geld versturen naar anderen is niet gelimiteerd, iedereen die toegang heeft tot de populaire app, kan er gelijk gebruik van maken. Daarentegen is het ontvangen van de donaties nog wél beperkt. Er is namelijk maar een kleine groep testgroep die dit kunnen ontvangen. De app-makers hopen snel de functie voor iedereen toegankelijk te maken.

  Clubhouse ontvangt niets

  Als je toegang hebt en mogelijk geld wil gaan sturen, geen zorgen, de makers van Clubhouse melden in een blogpost dat ze er geen cent aan gaan verdienen. De nieuwe functie zou puur een donatie-functie worden voor de gebruikers. Het enige waar gebruikers wel rekening mee moeten houden is dat wanneer je een donatie wil geven aan een spreker, dan komt er een klein bedrag bij, dat naar betalingssysteem Stripe gaat.

  Clubhouse is ondertussen ook bezig met andere nieuwe functies in de app. Zo komen er ook abonnementsopties en betaalde evenementen in de app. Met al deze extra functies die betaald zouden worden, krijgen gebruikers extra toegang tot nieuwe content van diverse sprekers.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.