Het Netflix aanbod krijgt Sony film erbij

News
zaterdag, 08 oktober 2022 om 13:00
Uncharted, de film die gebaseerd is op de PlayStation games, kwam begin dit jaar uit. Nu is de film van Sony te zien op Netflix.
De Uncharted film met Tom Holland in hoofdrol kwam begin dit jaar uit in de Nederlandse bioscopen. Nu is de Sony-film een half jaar later toegevoegd aan het Netflix aanbod. Uncharted blijkt ook meteen een groot succes te zijn voor de streamingdienst, het is namelijk al gelijk de nummer één best bekeken film.
De Sony film is gebaseerd op de populaire PlayStation games van ontwikkelaar Naughty Dog. Het gaat over de avonturier Nathan Drake die samen met zijn partner Victor “Sully” Sullivan opzoek is naar een schat en hiervoor de wereld over reist. Het iconische PlayStation karakter Nathan Drake wordt gespeeld door Tom Holland en acteur Mark Wahlberg heeft de rol van Sully op zich genomen.

Nog meer Sony films onderweg

Uncharted was een groot succes voor Sony. Het is dan ook niet gek dat het bedrijf nog meer film en serie projecten rondom hun populaire games in de maak heeft. Zo is er een God of War serie in de maak bij Amazon, een Last of Us serie bij HBO Max en zelfs een serie gebaseerd op de Nederlandse Horizon games bij Netflix. Er wordt ook een geheel Japanse film gemaakt over Ghost of Tsushima. Er komen de komende jaren dus nog genoeg Sony film en serie projecten aan.

Populair Nieuws