Nieuwe Pokémon Scarlet en Violet release wordt gevierd in Splatoon 3

News
zaterdag, 08 oktober 2022 om 12:30
Nintendo viert de release van de aankomende Pokémon Scarlet en Violet op een hele bijzondere manier. De pas uitgekomen Splatoon 3 organiseert namelijk een Splatfest met de nieuwe Pokémon game als thema.
De nieuwe Pokémon Scarlet en Violet games komen op 18 november naar de Nintendo Switch. Nu organiseert de recent uitgekomen Nintendo Switch game, Splatoon 3, de release van de games. In het weekend van 11 november kunnen Splatoon 3 spelers met elkaar uitvechten welke type starter Pokémon nou eigenlijk het best is. Zoals elke andere Spletfest worden de spelers van Splatoon 3 verdeeld onder drie teams en dit keer zijn dat dus: vuur, water en gras. Dezelfde types dus als de starters in de Pokémon game.
Splatoon 3 staat bekend om de Splatfests. Dit evenement wordt eens in de zoveel tijd in het weekend gehouden. Elk Splatfest heeft een eigen thema waarbij spelers een dilemma krijgen voorgeschoteld en uit drie opties een keuze kunnen maken. In de eerste Splatfest van Splatoon 3 moesten spelers antwoord geven op de vraag: wat neem je mee naar een onbewoond eiland? De spelers hadden toen de keuze uit: werktuigen, voedsel en vermaak. Gedurende het weekend is het de bedoeling dat spelers zoveel mogelijk potjes met hun team winnen. Uiteindelijk had team gereedschap de eerste Splatfest van Splatoon 3 gewonnen. Wie de Splatfest in het thema van de nieuwe Pokémon release gaat winnen, krijgen we te zien aan het einde van het Splatfest weekend op 13 november.

De nieuwe Pokémon komt volgende maand uit

Over iets meer dan een maand is het zover en dan komt de nieuwe Pokémon Scarlet en Violet naar de Nintendo Switch consoles. We hebben al verschillende trailers gezien van de game waarin nieuwe Pokémon getoond zijn. De nieuwe Pokémon Scarlet en Violet belooft innovatief te worden voor de franchise en het is nog even afwachten voor we de Paldea regio kunnen ontdekken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties