'God of War-serie in de maak door The Expanse-makers'

News
dinsdag, 08 maart 2022 om 9:30
god of war ragnarokf1631221018
Fans van God of War kunnen later dit jaar uitkijken naar een nieuwe game, maar daar blijft het mogelijk niet bij. Naar verluidt zou er namelijk gewerkt worden aan een serie over Kratos.
Volgens Deadline kunnen fans uitkijken naar een God of War-serie. Ook zijn er al een aantal grote namen aan verbonden, want naar verluidt wordt de serie gemaakt door Mark Fergus en Hawk Ostby, die eerder al verantwoordelijk waren voor de science-fiction serie The Expanse. Ook zou Rafe Judkins, de showrunner van The Wheel of Time-serie, meewerken aan het project, naast uiteraard Sony Pictures Television en PlayStation Productions.
Op welke streamingdienst de God of War-serie te zien zal zijn is nog niet bekend, maar de kans is groot dat het Amazon Prime Video zal zijn. Het bedrijf is namelijk volgens Deadline is onderhandeling met de makers en zal mogelijk de show ook co-produceren.

Veel game-series in de maak

Dat er mogelijk een serie van God of War gemaakt wordt, is niet geheel een verrassing. Er worden mogelijk namelijk al meerdere series gemaakt van grote titels van PlayStation Studios. Denk bijvoorbeeld aan The Last of Us van HBO en Twisted Metal.
Ook andere studio's zijn bezig om bekende game-franchises te verfilmingen. Zo werkt Netflix aan een Resident Evil-serie en komt Paramount+ binnenkort met een serie van Halo.