Playstation game Ghost of Tsushima krijgt een Japanstalige film

News
zondag, 14 augustus 2022 om 18:00
ghosts of tsushimaf1660489492
Het is al even bekend dat er een film gebaseerd op de Ghost of Tsushima game van PlayStation in de maak is. Nu laat de regisseur van de film, Chad Stahelski, weten dat er in de film Japans gesproken gaat worden.
De Ghost of Tsushima game van PlayStation heeft veel inspiratie uit klassieke samoerai films gehaald. Nu vertelt regisseur Chad Stahelski in een interview met Collider dat hij deze trend ook gaat voortzetten met de Ghost of Tsushima film die eraan zit te komen. De cast zal dan ook helemaal Japans worden net als de gesproken taal in de film. Stahelski denkt dat de film ook een succes gaat worden in de Westerse landen ondanks dat het helemaal Japans gesproken is. Andere internationale films en series, zoals Squid Game, waren in de afgelopen paar jaar namelijk ook wereldwijd succesvol.
De Ghost of Tsushima film neemt het originele verhaal van de game als inspiratie. De film zal dus net als de game gaan over een samoerai die zijn thuis moet verdedigen van een Mongoolse invasie.

Meer films gebaseerd op PlayStation games in de maak

PlayStation werkt naast Ghost of Tsushima aan nog veel meer film en serie projecten. Zo komt er op HBO Max een serie gebaseerd op The Last of Us aan, Amazon Prime krijgt een God of War serie en Netflix een Gran Turismo serie. Eerder dit jaar zagen we ook al Acteur Tom Holland schitteren als Nathan Drake in een Uncharted film. PlayStation is dus druk bezig om hun film- en serieportfolio uit te breiden.

Populair Nieuws